Het Bestuur

In 2012 is onder de toen nog experimentele BIZ-wetgeving de stichting Strien…graag gezien!!! opgericht om in plaats van de toenmalige winkeliersvereniging de belangen van het Strijense ondernemerscentrum te behartigen. Hoewel het bestuur in de begintijd voornamelijk uit winkeliers bestond, was er al snel de wens om vanuit de verschillende ondernemersgroepen een representatief bestuur samen te stellen. Op deze manier worden de in de BIZ wetgeving genoemde activiteiten het best verdeeld over alle ondernemers, zonder dat er een specifieke groep een groter profijt zou kunnen hebben dan een andere.

Een goed bestuur is een synergie van deze verschillende ondernemersgroepen, en het is dan ook met enige trots dat de stichting Strien…graag gezien!!! een bestuur heeft waar veel verschillende ondernemers in vertegenwoordigd zijn.

 

Het is de taak van het bestuur om ten dienste van alle deelnemende ondernemers het ondernemersklimaat zo goed mogelijk te maken in het mooie Strijense (winkel-)centrum. Dit gebeurt door enerzijds een aantal evenementen te organiseren, waarmee we aan het publiek van Strijen en omstreken ons ondernemersbestand willen promoten. Daarnaast zijn er initiatieven om de ruimteljke ordening en de veiligheid in Strijen op een hoog peil te houden, zodat het altijd plezierig is om door onze straten te lopen. Tenslotte is er de voortdurende dialoog met de Gemeente Strijen, die een waardevolle partner is in de promotie van onze gemeente Strijen en natuurlijk onze BIZ-zone.

Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende deelnemers:

NaamFunctie
Jan Holsappelwaarnemend Voorzitter
Ina de DeugdPenningmeester
Daniëlle BergwerffAlgemeen bestuurslid
Adriana FranckAlgemeen bestuurslid
Esther HabichtAlgemeen bestuurslid

Heeft u interesse om zich aan te sluiten bij de stichting? Bekijk onze vacatures.