Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Strijen toe!

20/11/2021 - 10:30 - 12:30

Op zaterdag 20 november komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Strijen toe!

De Sint wil de kinderen altijd graag zien, maar vorig jaar lukte dat niet zo goed als andere jaren, vanwege het corona-virus. Dit jaar ziet Sint wél mogelijkheden. En, omdat de Sint zelf ook op leeftijd is en de kinderen graag met hun ouders naar Sinterklaas komen kijken, hebben we samen een leuke en veilige manier bedacht. In Strijen zal de Sint samen met zijn Pieten een rondrit door het centrum maken!

Het leuke is dan dat alle kinderen hem kunnen zien en de Pieten aan alle kinderen een leuk kadootje kunnen geven, want er is voldoende ruimte om langs de route naar de Sint te zwaaien en samen met de leuke Pieten gezellig mee te zingen…

Aangezien Sint dan al een week in Nederland is, zal zijn Paard al best wat moe zijn, die krijgt dus een dagje vrij. Sinterklaas zal in een elektrisch wagentje rondgereden worden en de Pieten springen daar blij rondom omheen!

Dus, geef aan je ouders door dat de Sint op zaterdag 20 november 2021 van 10:30 tot en met 12:30 in Strijen zal rondrijden en voor jou een klein kadootje bij zich heeft. De route die de Sint met zijn Pieten zal nemen, start op Het Spui (bij de kerk), gaat dan naar Boompjesstraat (Turbo) en door de Boompjesstraat naar de Kerkstraat, door de Kerkstraat heen tot aan het einde (De Heul) om daar om te draaien en weer terug door de Kerkstraat te gaan richting De Kaai. Vanaf De Kaai gaan we gezellig door naar de Molenstraat en de Oranjestraat, keren daar voor het Kruispunt weer om en gaan via De Kaai en de Boompjesstraat weer terug naar Het Spui. Daarna zal de Sint vertrekken richting Puttershoek. De route ziet er als volgt uit:

Veel plezier & pepernoten,
groetjes namens alle Strijensche BIZ-ondernemers
van Sinterklaas en zijn Pieten

Gegevens

Datum:
20/11/2021
Tijd:
10:30 - 12:30