Winter Fair 2022

13 november 2022 | Algemeen

VRIJDAG 16 DECEMBER en ZATERDAG 17 DECEMBER

De ondernemers van de Bedrijven Investeringszone hebben weer flink uitgepakt om het gezellig in het dorp te maken. Zo zijn op vrijdagavond de winkels tot 21:00 uur geopend om je in de gelegenheid te stellen de allerleukste cadeautjes voor je liefsten te kopen en lekker rond te neuzen in de winkels.
Bij de Lambertuskerk wordt een stal ingericht met levende diertjes, waar kinderen erg enthousiast van zullen worden.
Bij museum Het Land van Strijen is de oude smidse in kerstsferen en kun je heerlijk genieten van winterse warme drankjes. Vanaf 19:15 uur gaan de Hoekse Menners spectaculair ringsteken in de Kerkstraat, Molenstraat, Oranjestraat en weer terug via het Dingenis Sanderseplein.
Op zaterdag is er tussen 11:00 u en 17:00 u van alles te beleven op de Boompjesstraat, Kerkstraat, Molenstraat en Oranjestraat.
Ook op deze dag is de levende stal bij de Lambertuskerk te bewonderen vanaf 11:00 u en er is een gezellige markt met diverse kramen.
Bij kinderboekwinkel Mijn Eiland zal een verhalenverteller de mooiste kerstverhalen vertolken. Vanzelfsprekend ben je hier van harte welkom met je kinderen.
Het populaire Pop-up Koor uit Oud-Beyerland verzorgt twee swingende optredens (13:30-15:00) op de Kaai onder begeleiding van een pianist. De leden van dit super enthousiaste popkoor zingen de sterren van de hemel. Sinds de oprichting in september 2001 is Pop-Up uitgegroeid tot een bijzonder én semiprofessioneel popkoor dat spetterende optredens op haar naam heeft staan! 
Tenslotte zal het DriemTiem Roparun het Hoeksch Kampioenschap kerstboomwerpen organiseren vanaf 14:00 u.

Kom gezellig allemaal naar het centrum en laat u betoveren door de wintersferen. Strijen, daar heb je alles om de hoek!

Meer nieuws